League of Legends

Acorda un vot
(2 Voturi)

REGULAMENT - Lan Party 2016

1. Sistem de joc

1.1 O echipa poate fi formata din 5 jucatori + rezerve, insa doar 5 jucatori vor fi premiati dintr-o echipa castigatoare.

1.2 Se joaca in sistem BO1 pana la 4 echipe ramase. (care vor forma semi-finalele si finala)

1.3 Server  Europa Nordic & East, 5 vs 5, Summoner’s Rift.

1.4 O echipa poate cere o pauza(10 minute) pentru un anumit motiv, in caz de pauza, inainte de a da resume este obligatoriu ca atât echipa adversa  cât ?i cordonatorul sa confirme scoaterea pauzei.

1.5 Daca apare o problema de tehnica si nu poate fi rezolvata în maxim 10 minute, atunci cordonatorul poate decide ori sa restarteze întreg meciul ori sa decida echipa câstigatoare ,în conditiile în care o echipa era pe punctul sigur de a pierde(nexusul era pe cale sa fie distrus).

1.6 Abuzul de pauza sau de bug-uri in-game va fi pedepsit la decizia coordonatorului cu pierderea meciului respectiv.

1.7 Obiectivul principal al modului de joc clasic este distrugerea nexus-ului inamicului, în timp ce ti-l aperi pe al tau. Este considerata echipa castigatoare acea echipa care primeste mesajul ‘VICTORY’.

1.8 Nu poate fi folosit acelasi cont in doua echipe diferite. O persoana va folosi doar un singur cont pe durata întregului eveniment.

1.9 Un jucator poate cere un restart in timpul meciului, inainte de first-blood sau minutul 5, in conditiile in care are probleme hardware, este deranjat fizic de un lucru/persoana sau sesizeaza ca si-a gresit runele, maiestriile sau vrajile de invocator, urmand ca meciul sa fie reluat in aceleasi conditii si cu aceiasi campioni alesi inainte de restart.

1.10 Daca un jucator se deconecteaza automat în timpul jocului, jocul va continua normal.

2.Obligatiile si drepturile jucatorilor

2.1 Comportamentul neadecvat fata de organizatori sau alti participanti nu este permis fiind pedepsit cu descalificare din eveniment. (este sanctionat doar comportamentul din cadrul evenimentului, alte comportamente externe nu sunt luate in considerare).

2.2 Este necesar ca liderul sa participe in toate meciurile programate in eveniment, lipsa liderului duce la descalificarea echipei din eveniment.

2.3 Este obligatoriu pastrarea, pe cât posibil , a unui volum al voci cât mai normal(sa nu se urle).

2.4 În timpul competiție este interzisă comentarea fară rost(înjuraturi) sau atacul la adresa unui alt concurent.La 3 avertismente, echipa este descalificată.

          3. Restrictii

3.1 Enable cheats: No

3.2 Game version: Latest

3.3 Nu este permisa deconectarea fara un motiv explicit.

          4. Neclarităţi

4.1 Pentru alte neclarităţi contactaţi-mă la adresa:

-        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – https://www.facebook.com/valiro21

-        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – https://www.facebook.com/rencianu.ciprian