Battlefield 1

Battlefield 1

Acorda un vot
(2 Voturi)

Din 21 octombrie, Battlefield 1 se joacă la Voodoo Games Club ? !

Cifra 1, din dreptul numelui Battlefield, simbolizează faptul că acțiunea jocului are loc în timpul Primului Război Mondial, fiind primul joc publicat de Electronic Arts care se referă la această perioadă istorică, de la Wings of Glory, simulatorul de zbor din 1994.

Battlefield 1 este un First Person Shooter, iar jucătorii vor putea intra în pielea a cinci personaje diferite. Întreg arsenalul pus la dispozițiajucătorului este caracteristic anilor 1914-1918, cuprinzând puști cu lunetă, arme semiautomate, tiruri de artilerie, aruncătoare de flăcări etc. Jucătorii îşi vor putea pune măştile de gaz dacă sunt atacaţi cu arme cu gaz, pot recurge la lupte corp la corp cu macete, cuţite, topoare, baionete aflate la îndemână în tranşee, fără a mai pomeni de grenadele cu gaz, grenadele incendiare sau aruncătoarele cu flăcări. Vehiculele sunt, la rândul lor, numeroase, fiind împărțite în tancuri, blindate, avioane, nave maritime, zeppeline. Jucătorii se pot folosi și de cai pe câmpul de luptă.

Vor fi implementate şi sistemele de comunicaţii ca transmiterea mesajelor cu porumbei sau telegraful, utilizate în război.

Câmpurile de luptă sunt vaste, suficient de întinse pentru a permite luptele aeriene, cele mecanizate și spațiu de manevră pentru lunetiști.

Trailerul oficial are deja aproape 50.000.000 de vizualizări şi peste 2.000.000 de aprecieri pe YouTube.