Dota 2

DOTA 2

Acorda un vot
(12 Voturi)

Lansat in decembrie 2013, DOTA2 este disponibil exclusiv pe platforma Steam si este jucat de 2 echipe formate fiecare din 5 jucatori. Vorbim despre un mediu tridimensional, in care jucatorul comanda unul dintre cele 110 personaje Hero/Erou. Fiecare Erou incepe partida la nivelul 1 si devine tot mai puternic acumuland puncte de experienta prin lupta, pana la nivelul maxim 25. Cu fiecare nivel castigat, jucatorul poate selecta o noua abilitate pe care Eroul sa o deprinda; metoda de lupta a fiecarui Erou este influentata de Putere, Agilitate sau Inteligenta.

Nu vom povesti prea multe despre cum se joaca, ci va vom spune ca pana in iulie 2015, in intreaga lume au fost acordate premii in valoare de peste 49.000.000 $ pentru competitiile DOTA2, 29 dintre jucatori castigand cele mai mari sume din istoria jocurilor competitive pe calculator, iar 57 jucatori din top 100 realizat la nivel mondial, tot pe partea de venituri incasate din jocuri pe calculator, sunt jucatori profesionistri de DOTA2.

Iar in perioada 3-8 august 2015 a avut loc The International DOTA2 Championship in SUA, competitie castigata de echipa Evil Geniuses. Premiile puse in joc au fost in valoare de 18.429.613 $ iar aici regasiti imagini de la eveniment, ce vorbesc cat o mie de cuvinte.

Periodic, VooDoo organizeaza campionate de DOTA2, anuntate din timp pe site si pe pagina de Facebook.

Campionat DOTA 2 - Voodoo - Internet si Jocuri